EL AVIV OVERSCHIE

EL AVIV OVERSCHIE Lekker en snel bezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1761 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Aviv Overschie. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 8:32 Dat gevoel dat je de volgende ochtend wakker wordt, je darmen niet pijnlijk leegt in enkele seconden en jezelf 10 kilo lichter voelt. Echt een aanrader dit.
20 mei 2022 om 13:32 Heb gisteren nog besteld was prima bezorger top zou 50 minuten duren was er binnen 30 minuten ga zo door
18 mei 2022 om 15:02 Altijd waanzinnig goed.
18 mei 2022 om 14:35 Het was heerlijk en de bakjes pasta carbonara waren deze keer goed gevuld ik hoop dat dit zo blijft en niet de half gevulde bakjes. Dis het was top
15 mei 2022 om 10:36 Pita’s waren nog rauw zat geen knoflook saus op terwijl wel is besteld
14 mei 2022 om 17:49 We hebben lekker gegeten Sneller bezorging
13 mei 2022 om 22:10 Perfecte service, lekkere pizza
13 mei 2022 om 20:54 Pizza was koud en hard
13 mei 2022 om 16:38 Zoals verwacht heerlijk en snel!
10 mei 2022 om 14:35 Eten was snel bezorgd, ik had per ongeluk verkeerd address doorgegeven en de bezorger was snel en vriendelijk bij de goede gekomen. Een goede portie en lekker.
10 mei 2022 om 9:23 Netjes op tijd geleverd. Helemaal prima
7 mei 2022 om 20:29 Ze waren er sneller als dat er werd aangegeven. Top